cover-image

Uitzenden

Ben jij tijdelijk op zoek naar personeel in de techniek, productie, logistiek,
groen, bouw of infra? Zo is het tegenwoordig best lastig om kwalitatief
personeel te vinden dat past bij jouw organisatie. Het inhuren van uitzendkrachten
is mogelijk een oplossing voor jouw bedrijf. Werkio biedt de mogelijkheid om
personeel in te huren op uitzendbasis.


Wat houd uitzenden in?

Uitzenden is een tijdelijk contract tussen de werknemer en werkgever. Hierbij fungeert Werkio als tussenpersoon. Zo stopt het contract wanneer de werkzaamheden afgelopen zijn of jij als organisatie geen gebruik meer wilt maken van de uitzendkracht. Ook betaal je als opdrachtgever alleen over de gewerkte uren van een uitzendkracht. Het is dus een flexibele arbeidsrelatie. 

Voordelen samenwerken met een uitzendbureau

1. Flexibel

Wanneer je gebruik maakt van uitzendkrachten dan heb je direct ook meer flexibiliteit. Zo huur je flexibel personeel in, omdat je alleen betaalt over de gewerkte uren van een uitzendkracht. Ook zit je niet vast een lang contract. Het contract stopt wanneer de werkzaamheden zijn afgelopen of jij als organisatie wilt geen gebruik meer maken van de uitzendkracht. Uitzenden is dus voor iedereen heel flexibel!

2. Minder financiële risico’s 

Ben jij tijdelijk op zoek naar personeel in de techniek, productie, logistiek, groen, bouw of infra? Zo is het tegenwoordig best lastig om kwalitatief personeel te vinden dat past bij jouw organisatie. Het inhuren van uitzendkrachten is mogelijk een oplossing voor jouw bedrijf. Werkio biedt de mogelijkheid om personeel in te huren op uitzendbasis.

3. Meer tijd voor je eigen organisatie

Het vinden van kwalitatief goed personeel kost een hoop tijd en energie. Als bedrijf wil jij je natuurlijk focussen op je core business. Werkio neemt heel het proces van het zoeken naar personeel op zich. Hierdoor heb je meer tijd en energie voor je eigen organisatie. Je bespaart dus tijd en geld en wij vinden de juiste kandidaten voor jou!

 

4. Kwalitatief goed personeel

Daarnaast is het best moeilijk om personeel te vinden dat past bij jouw organisatie. Wij snappen als geen ander dat het super frustrerend is als je weer afscheid moet nemen van iemand, omdat het toch niet werkt. Doordat wij jarenlange ervaring en kennis hebben in personeelsbemiddeling kunnen wij de juiste match maken voor jouw organisatie. Zo zijn wij dagelijks bezig met het beoordelen van kandidaten en CV’s en iedere dag worden wij hier beter in. Werkio weet hierdoor de meest geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacature te selecteren.

5. Sneller vinden van personeel

Vacature schrijven, online sollicitaties bijhouden, kandidaten uitnodigen voor een gesprek en beoordelen. Dit kost natuurlijk best een hoop tijd en energie om de juiste personeel te vinden. Daarbij bestaat de kans ook dat je niet eens de geschikte werknemer vindt. Alleen jouw opdrachten komen wel steeds dichterbij. Om je snel van dienst te zijn kan je gebruik maken van Werkio. Zo profiteer je door met ons samen te werken van een snelle wervingsproces en een groot kandidatenbestand. Wekelijks hebben wij 400 kandidaten beschikbaar en spreken wij meer dan 100 kandidaten. Wellicht zit daar ook iemand tussen die past bij jouw bedrijf!

Als je van ons dienst gebruik maakt dan heb jij meer flexibiliteit, minder financiële risico’s, meer tijd voor je eigen organisatie, kwalitatief goed personeel en sneller de juiste personeel gevonden.

Ik zoek personeel

Personeel nodig? Laat ons je helpen.

Ben je als bedrijf op zoek naar personeel in de productie, logistiek, techniek, groen, bouw of infra? Dan ben je bij Werkio aan het goede adres. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van kwalitatief goed personeel. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en behoeftes. Zoek je personeel voor vast werk? Wij kunnen je bij elke vraag rondom personeel helpen.

Wekelijks weten wij voldoende sollicitaties te genereren doordat wij gebruik maken van de laatste online recruitment tools waardoor we je vacature snel kunnen invullen.

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Of neem direct telefonisch contact met ons op:

0165708866

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.