cover-image

Werving en Selectie

Heb jij als organisatie een vacature openstaan en ben je op zoek naar kandidaten
die je graag in dienst wil nemen? Werkio doet de werving en selectie van personeel
in het groen, techniek bouw & infra. Hierbij zullen wij het gehele recruitment proces
voor het bedrijf overnemen. 

Hoe vinden wij personeel?

Wat zijn de voordelen van Werving & selectie?

1. Bespaar tijd en geld

De voordelen van W&S zijn dat je in eerste instantie veel tijd bespaart omdat wij de werving en selectie trajecten voor jou uitvoeren. Hierdoor heb jij meer tijd over voor jouw core business. 

2. Onze expertise & netwerk

Tevens hebben wij jarenlange ervaring en kennis in personeelsbemiddeling. Zo zijn onze werknemers getraind om de juiste kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures van klanten. Je maakt daarnaast ook gebruik van onze netwerk en online tooling om kandidaten te vinden. Zo hebben wij wekelijks 400 kandidaten door heel Nederland beschikbaar in de productie, logistiek, techniek, groen, bouw en infra.

3. Betaal alleen bij de juiste match

Tot slot betaal je ons pas als wij de juiste kandidaat gevonden hebben voor de openstaande vacature. Hierdoor loop je geen enkel risico. 

Ik zoek personeel

Wil jij ook snel geholpen worden met jouw openstaande vacature? Vul hieronder ons inschrijfformulier in of neem direct contact met ons op: 0165-708866

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.