cover-image

Werken in het groen

Ben jij op zoek naar een vaste baan in het groen? 
Dan komt Werkio graag in contact met jou.

Wat is ons aanbod?

Zo zijn wij op zoek naar groene vingers die graag willen werken als vakbekwame hovenier, medewerker groenvoorziening, groen machinist of o.a. boomverzorger. Jij bent iemand die energie krijgt van het aanleggen van tuinen, bosmaaien, bladblazen en de omgeving om je heen mooier maken. 

Wij helpen je graag aan je droomvacature in de groensector. 

Zo hebben wij een ruime aanbod openstaan in groen vacatures door heel Nederland voor zowel starters als vakspecialisten in het groen.

Daarnaast kan jezelf kiezen of je bij een groot of klein hoveniersbedrijf aan de slag zou willen. Waar krijg jij zelf energie van? Dat zouden onze medewerkers graag van je willen horen om zo de juiste match te maken.

Waarom via ons werken?

1. Keuze uit voldoende vacatures

Jaarlijks hebben wij meer dan 500 vacatures in de productie en logistiek door heel Nederland. Ook spreken wij jaarlijks met meer dan 500 opdrachtgevers met ieder een eigen specialisatie in de productie en logistiek. Hierdoor hebben wij een groot aanbod in vacatures.

2. We helpen je aan een baan die bij je past!

Je collega’s helpen je aan de juiste baan die past bij jouw situatie en wensen. Hierbij kan je denken aan een vaste baan als operator food, heftruckchauffeur, productiemedewerker, orderpicker of juist als teamleider productie. Omdat Werkio in contact staat met 500 opdrachtgevers kunnen wij jou verbinden met de juiste vacature in de productie en logistiek.

3. De perfecte reistijd voor je nieuwe baan

Tevens wil jij aan het werk bij een productiebedrijf dat past bij jouw reismogelijkheden. Heb jij alleen een fiets? Of kan jij alleen met het openbaar vervoer reizen naar je werk? Dan ben je bij ons op het juiste adres, want wij zoeken een baan waar je niet ver hoeft te reizen en dat past bij jouw reismogelijkheden. Ook als je met de auto kan reizen wil jij in de buurt werken, want niemand vind het leuk om uren in de file te staan. Doordat wij dagelijks in contact staan met productiebedrijven door heel nederland hoef jij je geen zorgen meer te maken over files en vinden wij een baan in de productie of logistiek voor jou lekker dicht bij huis! 

4. Via ons kan je blijven leren 

Wil jij ook daarnaast je kennis verbreden? Of juist van baan veranderen om in de productie of logistiek te werken? Zo ben jij bij Werkio nooit te oud om te leren. Onze opdrachtgevers in de logistiek en productie bieden productie opleidingen die passen bij jouw vraag, want het zijn erkend leerbedrijven in de productie of logistiek. Wil jij graag je papieren halen als operator Vapro A, Vapro B, heftruckchauffeur of heb jij ambities om leidinggevende te worden in de productie of logistiek. Dat kan allemaal bij Werkio. Wij helpen je ook graag aan je VCA. 

5. Eerlijk en goed betaald worden

Ons doel is ook om jou te helpen aan de beste salaris, zodat jij eerlijk betaald wordt. Doordat wij 500 productie en logistieke bedrijven kunnen vergelijken kunnen wij jou een beter aanbod in salaris doen. 

Als je voor Werkio kiest dan heb je keuze uit voldoende vacatures, een baan die bij je past, de perfecte reistijd voor je nieuwe baan, blijf je leren, zal je eerlijk en goed betaald worden. 

Voordelen werken via Werkio

Mogelijkheden tot vaste baan

Uitstekende salaris

✅ Keuze uit meer dan 500 productie en logistieke vacatures

✅ Kiezen uit meer dan 500 in de productie en logistiek bedrijven

✅ Werken bij een bedrijf dat bij jou past!

✅ Diploma’s en certificaten in de productie en logistiek

✅ Dicht bij huis aan de slag!

 

Ik zoek werk in het groen

Wil jij snel een nieuwe baan in het groen die past bij jouw wensen en eisen? Neem dan direct contact met ons op. Wij nemen gegarandeerd binnen 1 werkdag contact met jou op.

Solliciteer direct op een baan in het groen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.