cover-image

Werkio hét online recruitment bureau van Nederland.

Bij Werkio willen wij dat je meer tijd voor jezelf, familie en gezin overhoud en daar hoort snelheid bij. Als je aan snelheid denkt, dan denk je meteen aan online. Kandidaten zijn schaars en daarom is jouw tijd nog extra waardevol. 

Wij willen het daarom voor jou makkelijker maken door:

Online een sollicitatie gesprek aan te gaan.

✅ Contracten online te ontvangen en te ondertekenen.

 Je uren online te laten invullen en verlonen.

Dit scheelt jou niet alleen tijd en geld, maar je wordt hierdoor ook sneller geholpen. 

 

Online recruitment missie voor uitzendkrachten

 

Wist je dat de gemiddelde mens meer uren doorbrengt op werk dan thuis? Ons werk is daarom extra belangrijk. Zo willen wij dat je al die uren die je doorbrengt op werk met plezier doet. 

 

Jij wilt leuke collega’s, respect op werk, passend werk en eerlijk betaald worden. 

 

Ons missie is daarom ook om via online recruitment snel een baan voor onze uitzendkrachten te vinden waarbij ze leuke collega’s hebben, wederzijds respect is op werk, passend werk op hun wensen en behoeftes en eerlijk betaald worden. Met als doel dat ze gelukkig thuis komen en voor zichzelf en hun familie kunnen zorgen. 

Online recruitment missie voor opdrachtgevers

Gemiddeld besteed een nedelander 6 uur per dag van zijn leven in een online omgeving. Het antwoord op de vraag waar vind je personeel, is daarom ook heel simpel. Online! Werkio maakt gebruikt van de nieuwste en slimste online recruitment tools om zo voldoende sollicitaties te genereren. Wekelijks ontvangen wij voldoende sollicitaties in de productie, logistiek, techniek, groen, bouw en infra om jouw vacatures in te vullen.

 

Voor onze opdrachtgevers is onze missie om voor hun openstaande vacatures gemotiveerd, kwalitatief, respectvol personeel te vinden. Met als doel dat zij blij worden met hun nieuwe aanwinsten. Dit willen wij realiseren door kandidaten en bedrijven met elkaar te verbinden door gebruik te maken van de nieuwste data, tech en online recruitment tools om zo tot een snelle en ideale match te komen.

 

Werkio, Online Recruiten!

 

Wij staan voor je klaar. Laat je gegevens achter
of neem direct contact met ons op.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.